Få svar på DIT spørgsmål om ebøger, ekurser og medlemssider!
Få gratis hjælp til at komme i gang med din egen ebog eller medlemsside. Det eneste, du skal gøre er, at sende mig en email.
Jeg vil herefter lægge mit svar på denne blog. (Du er velkommen til at være anonym).

Send dit spørgsmål om ebøger og medlemssider til mig herfra.

Det rigtige emne er mange penge værd

Skrevet af Bjarke Klüwer

Det er vigtigt at du finder det rigtige emne for dit informationsprodukt. Ellers kommer du let til enten at have et produkt der slet ikke sælger eller et produkt, hvor markedsføringen er en lang tur op ad bakke. Hvordan finder du så ud af, hvad folk efterspørger og er villige til at betale for?

Lad os sige, at du vil skrive en ebog inden for en grøntsagsdyrkning. Gå ind på fora der handler om havearbejde og se om du kan finde et problem, som folk beklager sig over løbende. Det kunne f.eks. være flere i forummet der har problemer med insekter i deres have med gulerødder. Hvis du så enten ved, eller kan researche dig frem til løsningen på problemet med insekter der ødelægger eller spise gulerødder, vil dette være et oplagt emne at skriv og siden hen sælge ebog om.

I stedet for at sælge din ebog om gulerødder og insekter kan du i stedet bruge din ebog som en gratis gave for folk der tilmelder sig din maillingliste. På den måde vil du hurtigt finde ud af om folk er interesseret i det emne, du har skrevet om. Samtidigt vil du få folk på din mailliste som er interesseret i at høre mere om løsninger på problemer i haven.

Hvis du starter med at give ebogen væk, kan du, hvis du finder ud af at der er mange der gerne vil have ebogen, vælge at stoppe med at give ebogen gratis væk og begynde at tage betaling for den. Du kan så skrive en ny ebog om nyt emne, du gerne vil se om der er interesse for, og begynde at give den nye ebog mod at folk tilmelder sig din mailliste.

Vil du vide mere om hvordan du tjener penge på at sælge informationsprodukter?

Tilmeld dig her og modtag mit nyhedsbrev med vejledninger, tips og tricks til at tjene penge på informationsprodukter.