Få svar på DIT spørgsmål om ebøger, ekurser og medlemssider!
Få gratis hjælp til at komme i gang med din egen ebog eller medlemsside. Det eneste, du skal gøre er, at sende mig en email.
Jeg vil herefter lægge mit svar på denne blog. (Du er velkommen til at være anonym).

Send dit spørgsmål om ebøger og medlemssider til mig herfra.

Kom i gang med dit informationsprodukt igen

Skrevet af Bjarke Klüwer

Er du gået i stå i dit informationsprodukt og føles det som om at ligegyldigt hvad du gør, så kommer du ikke nærmere et færdigt produkt?

Der er flere måder at få gang i dit informationsprodukt igen og endelig komme i gang med at sælge det. Du kan enten "spise elefanten" ved at tage dit store projekt og dele det ned i mindre dele der hurtigt kan gennemføres, så du får følelsen af at dit abejde rent faktisk nytter og sender dig i retningen af et færdigt produkt, som du kan sælge. Synes du stadig det er svært at motivere dig selv til at gå i gang med en af de opgaver, du har brugt ned i mindre dele, så bryd den opgave ned i endnu mindre dele, indtil du får gennemført den. Om det så ender ned i en lille del der hedder "Skriv én sætning i min ebog".

Den anden måde, du kan få færdiggjort dit informationsprodukt er ved at ændre målet og nedskalere dine ambitioner. Hvis du er gået i stå i dit produkt, så overvej om du ved at ændre målet for dit produkt. Så i stedet for at lave et produkt der dækker "Alt hvad du skal vide om at sælge dit hus", så skalér det ned til "de 3 vigtigste ting du skal vide om at sælge dit hus". På den måde har du hurtigt et produkt du kan sælge. Hvis du kommer efterfølgende kommer på på flere ting, du gerne vil have med i dit produkt, så kan du fint putte det oven i det eksisterende produkt.

Husk at hvis du ikke har noget produkt, så kan du heller ikke sælge noget. Husk også at så længe, du ikke har færdiggjort dit produkt, er der ingen der kommer til at have gavn at din viden.

Vil du vide mere om hvordan du tjener penge på at sælge informationsprodukter?

Tilmeld dig her og modtag mit nyhedsbrev med vejledninger, tips og tricks til at tjene penge på informationsprodukter.