Få svar på DIT spørgsmål om ebøger, ekurser og medlemssider!
Få gratis hjælp til at komme i gang med din egen ebog eller medlemsside. Det eneste, du skal gøre er, at sende mig en email.
Jeg vil herefter lægge mit svar på denne blog. (Du er velkommen til at være anonym).

Send dit spørgsmål om ebøger og medlemssider til mig herfra.

Sælg din egen ebog på nettet

Skrevet af Bjarke Klüwer

Sådan kommer du i gang med at sælge din egen ebog.

Det er ikke svært at komme i gang med at sælge din egen ebog. Her er en trin-for-trin vejledning i hvordan du kommer i gang.

1. Først skal du naturligvis have skrevet din ebog.

2. Bestil plads på et webhotel. Vælg gerne et webhotel hvor du kan installere en blog med et enkelt klik. Det kunne f.eks. være på http://surftown.dk/webhotel-privat. Når du bestiller webhotellet kan du også registrere et domænenavn.

3. Upload en PDF-version af din ebog på det nye webhotel.

4. Nu er det tid til at indsætte en betalingsknap på din nye blog, så du kan sælge din ebog. Husk at notere adressen ned på den side, hvor du har indsat betalingsknappen, for det er herfra du kommer til at sælge din ebog.

5. Nu er du i gang med at sælge din helt egen ebog.

6. For at få besøgende til din side, og derved salg af din ebog, kan du deltage i relevante fora på nettet, hvor du hjælper andre med deres spørgsmål og problemer. I flere fora er det muligt at få en signatur i hvert indlæg, du forfatter. Denne signatur vil så dirigere besøgende over til den side, hvor du sælger din ebog.

Som du kan se, er det ikke svært at komme i gang med at sælge din egen ebog på nettet. Der er naturligvis mange andre ting, du kan gøre, for at få flere salg, men ovenstående vejledning vil hjælpe dig godt i gang og du kan derefter bruge tiden på at optimere hele din salgsproces.

Vil du vide mere om hvordan du tjener penge på at sælge informationsprodukter?

Tilmeld dig her og modtag mit nyhedsbrev med vejledninger, tips og tricks til at tjene penge på informationsprodukter.