Få svar på DIT spørgsmål om ebøger, ekurser og medlemssider!
Få gratis hjælp til at komme i gang med din egen ebog eller medlemsside. Det eneste, du skal gøre er, at sende mig en email.
Jeg vil herefter lægge mit svar på denne blog. (Du er velkommen til at være anonym).

Send dit spørgsmål om ebøger og medlemssider til mig herfra.

Modtag betaling

Skrevet af Bjarke Klüwer

Sådan modtager du betaling for dine informationsprodukter. Jeg har listet de mest gængse og skrevet lidt om fordele og ulemper.

Paypal er kendt af en del danskere, men understøtter ikke Dankort. Når det så er sagt, er langt de fleste Dankort udstyret med en Visa-del som fungerer fint med Paypal.

Ewire er en dansk pendant til Paypal. Forskellen er dog at de både modtager rene Dankort-betalinger, kunden behøver derfor ikke have Visa-Dankort for at kunne betale. Oven i understøtter Ewire også kontooverførsel, så kunden kan vælge at betale uden brug af Dankort eller kreditkort. Ulempen ved Ewire er deres lidt omstændelige betalingsflow der desværre gør at en del kunder hopper fra under betalingen og derfor aldrig gennemfører deres bestilling.

Du kan også vælge at betale via overtakseret SMS. Den store fordel her er, at der findes rigtig mange mobilabonnementer i Dankort og langt størstedelen (85%) tillader betaling via overtakseret SMS. Desværre kommer man til at betale et højt gebyr på omkring 35% samlet set til udbyderen af overtakseret SMS og til teleselskaberne.

Mobilpenge er et alternativ til overtakserede SMS'er. Hvis kunden skal kunne benytte Mobilpenge som betalingsmiddel, skal han dog først være tilmeldt det via banken. Der er i skrivende stund ikke mange der er tilmeldt Mobilpenge, hvilket gør det til en dårlig løsning.

Sidst men ikke mindst er der også muligheden for at oprette en indløsningsaftale med Nets, så du kan modtage betaling fra Dankort, Visa, MasterCard og andre kreditkort og debetkort direkte. Med en indløsningsaftale er du derfor dækket godt ind og kan modtage betalinger fra de fleste. Med en indløsningsaftale er der et månedligt abonnement til betalingsindløseren (webhotellet der kommunikerer med Nets) og oven i kommer det årlige gebyr til Nets.

Vil du vide mere om hvordan du tjener penge på at sælge informationsprodukter?

Tilmeld dig her og modtag mit nyhedsbrev med vejledninger, tips og tricks til at tjene penge på informationsprodukter.